Dansk dominans ved Baltic cup

08-05-2016 21:08

Capacity Showjumping Center har i denne weekend lagt baner til 2. afdeling af Baltic Cup, hvor de danske ryttere har sat vores norske konkurrenter til vægs 

Igennem weekenden er der blevet redet et hav af placeringer hjem til Danmark ved stævnet på Capacity. Det gælder såvel for både individuelle og hold placeringer. 

I holdkonkurrencen som blev afholdt i går for kat I og II, blev det til fuldt hus for danskerne. For kat. II betod det vindende hold af Maria Barnewitz Skov, Freja Høyer Pedersen, Anders Uve Sjøbeck Hoeck og Josefine Sandgaard Mørup, hvor Maria også tog sig af sejren individuelt på Flying Ronaldo, mens Josefine på Springview Little Joker blev nummer to. 

I CSIP Big Tour Qualifier & Team Competition 125 cm blev det så dansk som noget kan være. De danske piger ryddede bordet fuldstændig, ved at blive nummer et, to og tre i holdkonkurrencen. Det vindende hold bestod af Anna Sofie Tørnæs, Phillippa W. Linde, Maria Nørregaard Langhoff og Christine Thirup Christensen, hvor Maria tog sig af den individuelle førsteplads på Nikolina og Phillippa blev nummer tre på Bel Air. 

I dag er der blandt andet blevet redet Grand Prix klasser for alle kategorier, hvor resultaterne kan ses HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen