Dannebrog til tops i Baltic Cup

30-04-2018 14:04

Camilla Tiefensee Schrøder

Den tredje runde af Baltic Cup for junior- children- og ponyryttere blev afviklet hos Capacity Showjumping Center i Fredensborg, og det blev til mange danske sejre, også på den sidste dag

Nikoline Dresler og Olympia. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søndag var endnu en succesfuld dag for de danske springryttere, der sammen med andre dygtige junor- pony- og childrenryttere fra hele Norden deltog i weekendens Baltic Cup-stævne i Fredensborg.

Vinder af Grand Prix 130 cm blev Nikoline Dresler på hoppen Olympia. Hun var den eneste rytter, der klarede den svære bane uden nedrivninger, men til gengæld fik hun en enkelt tidsfejl. Hermed blev klassen afgjort uden omspringning.

I 120 cm-klassen for kat. II-ponyer blev vinderen Line Busk Heltborg, som også vandt to ponyklasser lørdag. Hun red to fejlfri runder i dagens 120 cm for kat II og sluttede i tiden 37,50 på Gogo M, og så var det lige ved endnu en sejr i Kat II 1m, hvor hun var til start på ponyen Jazz. Her måtte hun dog nøjes med en andenplads, da Freya Strandby Møller Forrests Fame and Fortune var en smule hurtigere.
I den højeste klasse for Kat III-ponyerne, Kat III 1m, var det svenske Ellen Hammarström, der løb men sejren, mens bedst placerede dansker blev Olivia Høyer Pedersen på My Captain Jack. Til gengæld var vinderen dansk i 90cm-klassen for Kat III, hvor Emilie Øvlesen og some Journey sørgede for at komme øverst på resultatlisten med en fejlfri runde i tiden 53,54.

CSIP 115 cm blev vundet af Thilde Rosenstand Bach på I'er-ponyen Shafts Lightening Jack, fejlfri i tiden 52.77.

Næste Baltic Cup-stævne finder sted i Kristiansand, Norge, sidst på sommeren, og derefter gælder det finalen ved Christmas Show på Vilhelmsborg før jul.