Danmark samlet 5'er ved PL indtil videre

13-09-2016 17:02

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Caroline Cecilie Nielsen og Leon var sidste makkerpar i holdkonkurrencen for Danmark og de har netop været på banen i Rio. Læs hvordan det gik med både Caroline og holdet her

Copyright Ridehesten.com
Caroline og Leon ved dette års DM på Broholm hvor makkerparret endnu engang tog guld

Sidste danske rytter i holdkonkurrencen har netop været på banen - nemlig Caroline Cecilie Nielsen og hendes makker Leon. Sammen rider de grad II og selvom det var et stærkt felt, formåede Caroline og Leon alligevel at levere en flot præstation.

Dommerne belønnede Caroline og Leons ridt 68,441%, hvilket rækker til en samlet 10. plads og dermed placerer det danske hold sig som nummer fem i holdkonkurrencen ved PL i Rio indtil videre.

Flere danskere på banen i dag

Caroline er dog ikke eneste dansker, vi har på banen i dag… Både Annika Lykke Dalskov og Susanne Jensby Sunesen skal nemlig ride endnu en gang i dag. De rider begge grad III og i søndags lå de helt i toppen på henholdsvis en fjerdeplads til Annika og en tredjeplads til Susanne. Det bliver spændende at se, om det kan holde pladserne og hvem der kan gøre det aller bedst i dag – sidst var det nemlig blot 0,026%, der skilte de to dygtige ryttere ad.

I går red Stinna Kaastrup og Smarties desuden Danmarks hidtil højeste procent ved dette PL hjem. De red til intet mindre end 71,68% i grad Ib.

Se resultater og startlister på Rio2016s hjemmeside HER

Info

Det danske hold har netop afsluttet holdkonkurrencen og endte som samlet nr. 5 med følgende procenter:

Stinna Kaastrup og Smarties: 71,68%
Annika Dalskov og Aros A Fenris: 70,132%
Susanne Sunesen og Que Faire: 70,158%
Caroline Nielsen og Leon: 68,441%
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen