Clara Hallundbæk har succes i Norge

30-04-2023 19:34

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i norske Drammen, har Clara Hallundbæk to gange placeret sig i top af 145 cm, og i dag sikrede hun sig sejren i Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk med HH Best Buy. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske springryttere er lige nu samlet i Drammen i Norge, hvor der Drammen Springtour er i fuld gang. Clara Hallundbæk er en af de danske ryttere, der har haft stor succes. 

I går tog hun andenpladsen i en 145 cm-klasse, og i dag sikrede hun sig sejren i den 145 cm høje Grand Prix-klasse, hvor der var 24 ekvipager til start. Det gjorde hun i sadlen på HH Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini I efter hun som den eneste red fejlfrit i både hovedrunde og omspringning. 

I samme klasse blev Christian Jansen placeret på tredjepladsen, og sikrede dermed to danske ryttere i top-3. Han red Stenvangs Daiquiri e. Catoo/ Clarimo (opdr. Theresa Dueholm Petersen). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Da Clara i går blev nr. 2 i 145 cm, red hun Noortje van het Houterhof e. Emerald van't Ruytershof/ Orlando, og i samme klasse blev Christian Jansen placeret som nr. 5 med Stenvangs Daiquri. 

Clara Hallundbæk har i alt haft ni starter ved stævnet, og hun har sikret sig placeringer i de seks. Christian Jansen har haft hele 13 starter, og han er blevet placeret i de 12, så begge danske ryttere har haft særdeles stor succes ved stævnet. 

Alle resultater fra stævnet. 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner