Christmas Show er i gang

06-12-2022 18:06

Annika Knudsen Lorentsen

I dag starter den sidste uge med stævne på Vilhelmsborg, og denne gang er det landstævnet Danish Christmas Show 2022 der fylder hallen med julestemning og håbefulde ryttere

Copyright Ridehesten.com
Stine Cassøe Jakobsen med Finette Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De første ryttere har været på banen ved Danish Christmas Show 2022, som runder fire ugers stævne på Vilhelmsborg af. Hele denne uge byder på landsstævne for heste, og der er mange spændende klasser på programmet. 

I dag har der været LA og MB-klasser på programmet, men senere på ugen rides der også højere klasser. Allerede torsdag vil en række ryttere deltage i Frandsbjerg Agro Christmas Tour som afvikles i 145. Fredag er der ligeledes en 145 cm-klasse på progammet, og lørdag afholdes stævnets højeste klasse, Polaris Grand Prix 2022 på 150 cm. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag er en festdag, for foruden stævnets højeste klasse er der mange sjove klasser planlagt. Der er knock out springning, hvor ryttere skal konkurrere i fuld fart ved siden af hinanden, mens der skal springes højt i Six Bar. Lørdagens byder også på finaler i bronze-, sølv- og guldturen. 

Se start- og resultatlister her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen