Christmas Show 2013 skudt i gang!

11-12-2013 20:39

Nanna Nørgaard

Christmas Show 2013 er nu i fuld gang og de første klasser er nu afviklet efter en stor tilslutning af ekvipager

Dagen startede ud med HKS.dk sølvtur der gik over to afdelinger. Første afdeling blev vundet af Søren Carly Wind på Angelica Bird i tiden 28.06 og anden afdeling blev vundet af Andre Schroder på Caillou i tiden 26.71.

Dagens størst tilsluttede klasse med godt 250 starter var Danish Horse Transport Bronzetur der gik over tre afdelinger. Der blev kæmpet om deltagelse i lørdagen finale og første afdeling blev vundet af Kasper H Hansen og Litas Star der med hele 4 sek til anden pladsen red sig til en sikker sejr. Anden afdeling blev vundet af Kaisa Aino Andersen på Lisalotta i tiden 57.78 og til sidst blev tredje afdeling vundet, med dagens bedste tid, af Daniel Cassøe Jacobsen på Raider Holmen i tiden 52.90. Han susede lige ind foran Mathias Nørheden Johansen på Nørheden's Agina Light der måtte nøjes med anden pladsen i tiden 53.10.

Dagens sidste klasse var stutteri Ask youngster cup for 5 og 6 års heste. Her var stor tilslutning med mange fine unge springheste. Klassen blev her vundet af Robin Graffiti Jacobsen på Handybeat i tiden 29.80.

Se alle resultater via linket nedenfor.

Der er gratis entré alle dage, med undtagelse af lørdag den 8. december – her koster billetten 100,- kr. og kan købes ved indgangen.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald