Charlotte og Medina skal til VM

14-05-2024 09:53

I den forgange weekend deltog Charlotte Høllede Ørtoft Rosenbeck og hendes 13-årige OX araberblanding, Medina i Gyland Endurance Festival, som er et internationalt distancestævne i Norge

Copyright Ridehesten.com
Charlotte og Medina nedlagde i weekenden 160km, og er dermed kvalificeret til VM i Frankrig. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Op og ned af alle bakkerne i den smukke norske natur omkring Gyland, bar Charlottes lille røde hest, Medina hende igennem 160 kilometer da ekvipagen deltog til Gyland Endurance Festival, der er et internationalt distancestævne i Norge. Ingen dansk hest har gennemført 160 km siden 2016, så Charlotte er meget glad og taknemlig for oplevelsen, fortæller hun til ridehesten. 

Copyright Ridehesten.com
Glæden var stor, da parret kom i mål efter 160km. Foto: Privat.

Udover at have deltaget og gennemført, så tog Charlotte og Medina også sejren i CEI3* 160, som altså vil sige, at parret nedlagde 160 km på én dag, hvilket også betyder, at kvalifikationen til VM er i hus. Charlotte er meget stolt af resultatet: – Jeg er så helt utrolig stolt af min hest og ikke mindst af mine to grooms, Rikke Arkesteijn og Brita Christensen, som utrættelige og med højt humør hjalp os gennem den lange dag. Det er uden tvivl også deres fortjeneste, at vi opnåede så flot et resultat, fortæller Charlotte. 

Copyright Ridehesten.com
Charlotte, Medina og deres to grooms, Rikke Arkesteijn og Brita Christensen. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Charlotte og Medina kan nu glæde sig til at drage til Frankrig i september, hvor der venter dem et VM. For Charlotte er det ganske specielt, da Medina og hende har haft et mangeårigt makkerskab: – Jeg har ejet Medina helt fra føl af og selv redet hende til og op gennem klasserne. Så det er en speciel følelse at vi nu kan glæde os til en tur til VM i Frankrig. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.

Se stævnets resultater her. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen