Championatsfinalerne nærmer sig

20-08-2023 12:48

Annika Knudsen Lorentsen

Der er ikke længe til, at Stutteri Ask igen slår dørene op til et stort stævne, når de i den kommende uge afholder årets Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinaler i springning

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde med Fi Fi Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det bliver spændende når Stutteri Ask på onsdag inviterer indenfor til årets Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinaler i springning. 

Championatsfinalerne afholde i fire årgange, 4-års, 5-års, 6-års og for 7- og 8-års heste. Derudover afholdes der en række almindelige landsstævneklasser på LA, MB, MA og S-niveau. 

I både 4-, 5- og 6-års championatet har ekvipagerne skulle kvalificerer sig ved årets kvalifikationsstævner, mens 7- og 8-års hesten blot kan melde til årets finale. I skrivende stund er der 65 tilmeldt for 4-års, 42 for 5-års, 25 for 6-års og 22 i 7- og 8-års klassen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På deltagerlisten er blandt andet sidste års vinder for 4-års Søren Møller Rohde med Cibelle Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Favorit Ask (opdr. Stutteri Ask) og sidste års vinder for 5-års Fi Fi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Favorit Ask (opdr. Stutteri Ask).

Se listen over de kvalificerede her.

Følg stævnets start- og resultatlister her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen