Carina Krüth når lige med i championat på ny hest

08-03-2022 12:44

Trine Askjær-Jørgensen

Bare ni sekunders video på Facebook var nok til at fange OL-dressurrytter Carina Cassøe Krüths opmærksomhed, og kun få dage før unghestechampionatet i Herning er hun nu ny rytter og ejer af Langagers Elastique, sammen med Four Oaks

Nyheden fortsætter efter annoncen

I sidste uge skrev vi om en avler, der har to hopper ud af samme hoppelinje med i unghestechampionatet i dressur, som finder sted under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning denne uge. Kun få dage før første startdag i championatet har Charlotte Friberg solgt den ene hoppe til OL-dressurrytter Carina Cassøe Krüth.

Charlotte Friberg siger: – Et ni sekunders videoklip på Facebook, og nu er vores Elastique ved den mest fantastiske rytter.

Det var oprindeligt planen, at Charlottes datter, Josefine Friberg, skulle have redet Langagers Elastique e. El Capone/ Lauritius ved Blue Hors Unghestechampionat i dressur i de kommende dag, men et videoklip på Facebook, hvor Josefine red hesten, fangede Carina Krüths opmærksomhed, og så gik det stærkt der fra.

– Vi lagde et ni sekunders klip på Facebook, og det var der rigtig mange, der så og reagerede på. Elastique var egentlig slet ikke til salg, men med så fantastisk en rytter kunne vi ikke sige nej. Vi er vilde med Carinas ridning og hepper altid på hende og Danciera. Vi glæder os meget til at følge ekvipagen fremover, siger Charlotte Friberg.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I går skrev Carina Cassøe Krüth på hendes Facebook-profil, at hun er meget glad for, at det er lykkedes hende at købe hoppen i samarbejde med Ingrid og Poul Thøgersen fra Four Oaks.

Dermed kan vi de kommende dage glæde os til at se den røde hoppe med OL-rytteren i sadlen til unghestechampionatet. De to har ikke haft mange dage til at lære hinanden af kende, så Carina skriver, at hun vil gøre sit bedste for at give Ella, som hoppen hedder i daglig tale, en god oplevelse i Herning.

 

Startlisten til Blue Hors Unghestechampionat i dressur.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen