Brug for inspiration til hingstevalget?

28-02-2015 13:53
Avl

Dansk Varmblods region 3 skyder forårssæsonen i gang med arrangementet ”Valg af hingst”, hvor man har inviteret overdommer og medlem af avlsledelsen Claus Hansen til at give fif og idéer

Copyright Ridehesten.com

Forårssæsonen skydes i gang med arrangementet ”Valg af hingst” mandag d. 16. marts. Regionen har  inviteret overdommer og medlem af avlsledelsen Claus Hansen til at give fif og idéer til kombinationen af hopper og hingste i den kommende sæson. Arrangementet er lagt efter hingstekåringen, så deltagerne kan få input om de nykårede hingste.

Det foregår således, at alle deltagere sender en mail til kursus@dvreg3.dk senest d. 8. marts 2015, hvori de har forholdt sig til, hvad de vil med deres avl. Deltagerne skal komme med egne forslag og tanker omkring hingstevalg, og hoppens stamtavle inkl. registreringsnummer skal fremgå af mailen. 

Det foregår som nævnt mandag den 16. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset i Højby. Spørgsmål kan rettes til Palle Jochumsen på p.joc@sol.dk eller telefon: 3060 4079. Læse mere om tilmelding og pris for arrangementet på regionens hjemmeside.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen