Bronze til Liva Emilie Grubbe i military

14-08-2023 14:22

Charlotte Kusk Berwald

I år blev det nordiske mesterskab i military afholdt i Ypäjä, i det sydvestlige Finland. Ponyrytteren Liva Emilie Grubbe vandt bronze individuelt

Copyright Ridehesten.com
Succes for det danske ponylandshold ved NM i military. Foto: Hanna Heinonen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I det individuelle mesterskab gik guldet til norske Dina Fladeby og ponyen Shadow, der sammenlagt sluttede med 31,2 i straf. I dressur red ekvipagen til 68,80% og de blev nummer to i denne disciplin. Sølvmedaljen tog Inkeri Laiho sig af sammen med Ewan Stone. Den finske ekvipage sluttede med 32,6 i straf og red i dressuren til 68,40%.
Bronzemedaljen kom på danske hænder, idet den gik til Liva Emilie Grubbe og AC-Star Quickie af Engvang. Den danske ekvipage red til 34,5 i straf og opnåede i dressuren 69,50% og blev også disciplinvinder.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Hanna Heinonen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den individuelle bronze var ikke den eneste medalje, de danske ponyryttere fik med hjem fra Finland. Det blev også til en sølvmedalje for hold. Holdet bestod af Liva Emilie Grubbe på AC-Star Quickie af Engvang, Thilde Holm NielsenMirain TiaraAnna-Bell Damsgaard Thomsen på Connie Boy samt Sofia Zorning Sylvestersen på Gedsagergaards Roberto. Guldet gik til det finske hold og bronzen tog svenskerne sig af.

Resultatlisten kan ses her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen