Breddeklub under samme tag som eliten (video)

10-06-2021 06:35

Annika Knudsen Lorentsen

Uggerhalne Sportsrideklub holder til i de flotte rammer hos Helgstrand Academy, hvor der drives en selvstændig klub, som favner bredt, og hvor der er plads til unge som gamle, såvel som alle niveauer

Copyright Ridehesten.com
Tre af de ryttere, der er medlem i Uggerhalne Sportsrideklub, og som i portrættet fortæller om, hvordan netop deres ridecenter er. Fra venstre ses: Ingeborg Lunddal Jensen, Cecilie Christensen og Freja Bay Nielsen. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

I det nordjyske, lidt nord for Aalborg, holder Uggerhalne Sportsrideklub til i samme lokaler som Helgstrand Academy. Rideklubben i Uggerhalne er mere end 50 år gammel, men for 6 år siden skete der noget helt nyt i klubbens historie. Stedet blev solgt til dressurrytter og forretningsmand Andreas Helgstrand. 

Det var en ny start for klubben, som trives i de flotte rammer, hvor man har formået at samle eliten og bredden under ét og samme tag. 

Ridehesten har været på besøg hos den nordjyske klub for at høre mere om klubben, og for at lave et klubportræt. I videoen nedenfor kan I høre formand Lise Knudsen og kasserer Anette Nyborg fortælle lidt om klubben. 

 

 

Gilpa

Allerede abonnent? – Log ind her

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald