Bo på stævnepladsen ved Herning2022

15-07-2022 15:14

Annika Knudsen Lorentsen

Kunne du tænke dig at vågne på stævnepladsen ved VM i Herning, og gå direkte ind på EquiPark og opleve alt det spændende, som sker under det 4-dobbelte verdensmesterskab?

Copyright Ridehesten.com
Foto: Arkivfoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Arrangørerne bag FEI World Championships i Herning fra den 6. – 14. august har også skabt en campingplads, The Village, på selve stævnepladsen. Dermed har man helt kort afstand fra campingpladsen til alt det spændende, som sker over de 10 konkurrencedage.

Camping – vi hjælper gerne
– Du kan medbringe dit eget telt, campingvogn, mobilhome eller hestetransportvogn til campingpladsen, The Village, fortæller June Dideriksen, som har ansvaret for ”The Village”.

– Hestetransportvogne under 3500 kg kan købe campingplads i The Village, kommer man med større lastbiler får de plads på lastbilparkeringen. Man bliver dog fortsat en del af The Village, idet man får adgang til at handle og hygge på campingpladsen, uddyber hun.

Der er et stille område, Family Camp, som er reserveret til familier med børn under 12 år. Og The Village vil være et lukket område, hvor der kun er adgang for campinggæsterne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Minimarked og grillplads
Der vil være strøm til campingpladserne, og det er indregnet i prisen. Og det samme er de gode bad- og toiletfaciliteterne på pladsen.

Der er tænkt på at give mulighed for noget hygge og fællesskab. Minimarkedet vil have basale dagligvare på hylderne. Der bliver et hyggeligt grillområde, hvor der er gasgrill til fri afbenyttelse, og minimarkedet vil have gode sager til grillen.

Hvis man kommer i tanke om, man vil benytte lejligheden til at udforske Herning og omegn kan man leje cykler på dags- og ugebasis i The Village.

De forskellige campingområder omfatter Teltlejr, 'Få et telt' lejer for 2 eller 4 personer, Caravan Camp, Isabella Villa Camp, Family Camp & 'Campotel' Camp.

Læs mere og bestil.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner