Blue Hors og Ingdam’s fortsætter samarbejdet

01-07-2024 09:40

Trine Askjær-Jørgensen

En kundskabskonstellation kalder Ingdam's deres samarbejde med Blue Hors, som har stået på i mange år og fortsætter i EU-hingstestationen og træningsstaldens nye setup, når de flytter fra Randbøl til Fyn

Copyright Ridehesten.com
Olof Ingdams-Lindgren sammen med Nanna Skodborg Merrald og Sophia Ludvigsen samt én af Blue Hors' fine hingste. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Enhver, der kender og har besøgt Blue Hors gennem tiderne, har været imponeret over setupet, hvor alt altid har og stadig drejer sig om kundskab, korrekthed og kvalitet.

Den sjællandske sadelvirksomhed Ingdam's, der har mere end 25 års erfaring med tilpasning og salg af nye og brugte kvalitetssadler, har haft glæden af at lave sadler til de fantastiske hingste hos Blue Hors gennem årenes løb.

Dette samarbejde er fortsat i den nye konstellation, idet de to Blue Hors-ryttere Nanna Skodborg Merrald og Sophia Ludvigsen i foråret har valgt at indgå en aftale med Ingdam’s.

– For både Nanna og Sophia er det af uhørt stor betydning, at velfærd og præstation for både hestene og dem selv er helt i top, siger Olof Ingdam-Lindgren.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dette gælder naturligvis ikke kun for topekvipager, men for alle heste og ryttere. Risikoen for forkert sadelkonstruktion og dermed belastning nu eller senere af enten heste eller ryttere må på ingen måde kunne opstå.

Nanna og Sophia har valgt Optimum Mono Shortback-sadler skræddersyet over Passiers suveræne bom i bambus og råhud, der sikrer en korrekt anatomisk opstilling, optimal kommunikation og ultratæt kontakt til hesten.

Du kan læse meget mere om Ingdam's, sadler og sadeltilpasning i det store tema, vi bragte i magasinet Ridehesten september 2023, som du finder på vores webshop.

Copyright Ridehesten.com
Aff og Olof Ingdam-Lindgren forhandler bl.a. sadler af mærkerne Passier, Clincher, Hermés, Prestige og Butet. Foto: Ridehesten.com/Trine Askjær-Jørgensen
Fakta
Om Ingdam’s

Ingdam’s er en familieejet virksomhed, som Aff og Olof Ingdam-Lindgren står bag. Udover en baggrund indenfor afsætning og kommunikation er begge ryttere og har redet fra barnsben.

Virksomhedens rødder går tilbage til 1989, hvor Ingdam’s startede i lejede lokaler i Kvistgaard, inden de senere rykkede til deres nuværende lokation i Fredensborg.

Ingdam’s sælger nye og brugte kvalitetssadler, udvikler nye modeller, rådgiver og udfører kontrol, tilpasninger samt reparationer af sadler. Virksomheden håndterer på årsbasis 2000 sadler og er autoriseret under Society of Master Saddlers i England, hvor deres sadelmagere og sadeltilpassere også er uddannede.

Udover Aff og Olof er der seks ansatte beskæftigede med sadler i forskellige sammenhænge. Alle er ryttere med speciale i forskellige discipliner.

Ingdam’s har kunder overalt i verden og laver sadler til alle typer af heste, ponyer og ryttere; helt fra den unge rytter på den første pony til familien med et par heste hjemme og til de store, topprofessionelle stalde og verdenseliten.

Fold up
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner