Blue Hors championater skudt i gang

05-07-2024 22:50

Blue Hors Føl- og Dressurchampionat blev her til aften indledt med kvalifikationer for de 3- og 4-årige dressurheste

Blue Hors har i denne weekend inviteret indenfor til deres traditionsrige dressur- og følchampionat. Konceptet for Blue Hors Dressurchampionatet er at give de helt unge 3- og 4-års rideheste efter Blue Hors hingste en mulighed for at miljøtræne stævneoplevelsen i trygge omgivelser, hvor der ikke sker alt for meget virak omkring dem.

Her til aften var 12 3-års heste og 11 4-års heste i ilden, hvor de blev bedømt af Dennis Fisker og Bjarne Nielsen.

Hos 3-års hestene var Tanja Rusovic med Sandbæks Rio-Monte Vino e. Blue Hors Monte Carlo/Fürstenball (opdr. Stald Vestervang) bedst af alle, da Monte Carlo-sønnen blandt andet opnåede 9,0 for både skridt og potentiale, hvilket var medvirkende til, at de lagde sig i front med 86,00 %.

Andenpladsen indtog Naja Egelund og Maggie S by IN Horses e. Blue Hors Kingston/Jazz (opdr. Ida Thomsen, Niels Lindberg & Sara Juul), da de med rene 8-taller opnåede 80,00 %.

Også de 4-års heste fik mulighed for at blive bedømt af dommerduoen Dennis og Bjarne, og her blev det til en delt førsteplads mellem Ida Hofman-Bang med Aagaardens Lilo e. Blue Hors Farrell/Jazz (opdr. Stutteri Aagaarden) og Tanja Rusovic med Blue Hors Zoltan e. Blue Hors Zackerey/Floriscount, som begge opnåede 83,00 %.

I morgen starter dressurhestene med at ride finaler klokken 10.00, hvorefter der fortsættes med følchampionat og efterfølgende auktion i morgen aften.

Stævnets start - og resultatlister.

Astrid Ø. Sørensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen