Blog: Toppers comeback!

07-08-2018 21:28

Amira Aasted

Så kom dagen, hvor Topper igen indtog stævnebanerne. Det var en længe ventet dag for både Topper, men i den grad også Amira, der har savnet alt det der. Læs alt om den store dag

Nyheden fortsætter efter annoncen

Her i søndags var den dag, hvor Topper skulle starte sit første stævne efter vores pause. Jeg glædede mig helt vildt til at komme ud og starte igen. Det er mærkeligt, hvordan man kommer til at savne de helt små ting - bare som at stå og flette ens pony op igen.

Den store dag
Dagen startede tidligt, da jeg skulle nå at ride Piano først. Derefter skulle Topper jo gøres klar til stævne. Det var så dejligt at gøre ham klar til stævne.
Vi skulle starte på Himmelev Rideklub i en PRT. Jeg havde aldrig været der før, men stedet var faktisk fint nok, vi skulle opvarme udendørs, og ride indendørs. Til stævnet var min fantastiske træner der jo som altid.
Hun kiggede lidt på Topper, da vi stod ved trailerne, og jeg forstår hende godt, men jeg skal nok lige vænne mig til synet igen. 
Vores opvarmning gik virkelig godt, han var lidt frisk i starten, men sådan kan jeg bedst lide det, for så ved jeg han er klar. Så skulle vi på banen, og han var rigtig klar. Vi red en virkelig god tur, hvor der jo selvfølgelig manglede noget styrke i nogle ting og lidt fejl fra min side af, men han var virkelig bare en god dreng inde på banen, og det var virkelig rart.
Vi red til 74,3 % og vandt klassen. Det var virkelig fedt, og nu begynder de sidste forberedelser til DM, hvor vi håber at kunne ride så godt så muligt. Jeg glæder mig super meget til at se mine gamle venner igen, når vi skal til DM - det er jo snart lang tid siden, så det skal nok blive et rigtig fedt stævne.
 

Info

Om Amira Aasted

Jeg hedder Amira Aasted Jespersen. Jeg bliver 14 år her den 4. Juni, så det er meget snart.
Jeg bor i Skælskør nær Slagelse på Sjælland sammen med min mor og hendes kæreste. Min far og mor er skilt, men det mærker man ikke så meget, da de har det godt sammen, og jeg har som regel også både min mor og far med til de store stævner.

I Januar 2016 fik jeg en dressurpony mere, nemlig ham jeg har nu, Top Tilas kaldet Topper. Han var hingst, da jeg fik ham, men vi fik han kastreret i December 2016, da han blev temmelig hingstet, og jeg kunne ikke styre ham.
Han er 11 år nu.

Så gik det ellers stærk, jeg red ham til B-pony og startede mit første landsstævne i April måned 2016, hvor vi blev nr. 2 med 72% i PRT, og med de % blev han A-pony i et huk, og vi måtte måde ride ECCO Cup og starte Danmarksmesterskabet.
Det var så vildt.

Vi har siden haft international debut, og vundet Nordisk Mesterskab 2017 både for hold og individuelt.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen