Bilist amok på hestevogn

19-10-2017 09:10

En ellers hyggelig eftermiddag i hestevogn, blev mandag eftermiddag til en særdeles ubehagelig oplevelse for en 38-årig mand og en bekendt, der blev udsat for trusler på livet af en bilist

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mandag eftermiddag var den 38-årige mand og en bekendt ude at køre med hestevogn i Køge, da de pludselig blev overhalet af en hvid personbil, der kørte meget tæt på heste og vogn.

Bilen bremsede herefter meget kraftig op, hvorefter føreren steg ud af bilen og råbte og skreg af den 38-årige mand. Bilisten hoppede efterfølgende op i hestevognen, tog fat i den 38-årige mand, der også blev forsøgt slået flere gange.
I forbindelse med, at gerningsmanden sprang op på hestevognen blev hestene forskrækket og satte afsted med vognen i fuld galop. Hestene løb godt 300 meter, før forurettede fik styr på dem igen, og i samme forbindelse blev gerningsmanden skubbet af hestevognen, hvorefter han flygtede fra stedet i sin bil.

Politiet efterlyser nu gerningsmanden, der beskrives som en mand, dansk af udseende. Manden er mellem 20-30 år, 185 cm høj og almindelig af kropsbygning. Kort hår, talte dansk og var iført mørkt tøj.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Bilen beskrives som en lille hvid personbil, muligvis en Toyota Aygo med tonede ruder bagtil, sorte fælger og LED baglygter.

Politiet vil meget gerne tale med vidner, der ud fra signalement har en ide om, hvem gerningsmanden er. Politiet vil også meget gerne tale med vidner til hændelsen.

/Politirapporten.nu

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen