Bent æresmedlem i DV

09-02-2015 17:42

Britt Carlsen

Avl

I forbindelse med Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde i weekenden blev Bent Neergaard udnævnt til æresmedlem i forbundet

Gennem årene har Dansk Varmblod udnævnt to æresmedlemmer, forbundets tidligere formand Torben Bagge Hansen og hingsteholder/dommer mm. Anders Andersen. I år havde forbundet valgt at udnævne endnu et æresmedlem, og denne ære tilfaldt, meget velfortjent, Bent Neergaard.

Bent kunne af helbredsmæssige grunde ikke selv være tilstede, men salen hyllede ham med taktfast applaus. – Bent spillede en vigtig rolle i tiden hvor DLH og DSA skulle fusioneres, og det er Bent som er ophavsmand for hele forbundets struktur. Har det ikke været for Bent havde vi ikke haft det Vilhelmsborg vi kender i dag. Han var en af de første som så betydningen af at hingste skal gå i sport. Han har været den mand som har sat fokus på at avl og sport burde høre sammen. Han er en de store personligheder i DV’s historie, sagde Jan Pedersen bl.a. 

Samtidig modtog Mikala Bagge Dansk Varmblods æresemblem. – Du arbejdet meget for at alle kan være med, også den lille avler. Du har stor faglig viden som du gerne deler ud af. Du har stået for regionens kommunikation, og har været regionens sekretær. Region 1 sætter stor pris på dit store arbejde og tak for din store indsats på forbundets vegne, sagde Jan Pedersen bl.a.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner