Belstar brillerer i Billund

17-08-2014 14:14

I Billund Rideklub har bunkevis af 4-års heste kæmpet om at komme i mellemrunden ved championaterne

Der var så mange 4-års tilmeldt til Billund Rideklubs C-stævne, at de måtte inddele dem i to klasser. De efterfølgende resultater er på tværs af klasserne.

Dagens bedste hest blev Belstar e. Belissimo M/Wolkenstein, som Nana Berg Christensen red frem til 8,76 point, heriblandt 8,8 for både skridt, trav, ridelighed og samlet indtryk. På andenpladsen kom den kårede hingst Franklin e. Ampere/Olympic Ferro, med Emma Ahlberg i sadlen, som fik et gennemsnit på 8,62 point

De blev efterfulgt af Lars Bækgaard og Dresscode e. Desperados/Langata Express, som opnåede 8,6 i gennemsnit. Den fjerdebedste 4-års, med 8,46 point, var Blue Hors Rudisha e. Blue Hors Romanov/ Donnerhall, mens den femtebedste blev Møgelbjergs Romeo, et Blue Hors Rush Hour/Blue Hors Don Romantic-afkom opdrættet af Jytte og Hans Knudsen og redet af Vicktoria Tällberg. Den fik 8,42 point.

Dagens syvendebedste var hoppen Smilla Langholt. Den fik 8,38 point, er e. Stedinger/Windsor, er opdrættet af Ole Magnus Jensen og Bente Graasbøl og blev redet af Steen S. Blicher.

Find alle resultater fra Billund her.

Senere i dag følger fotos og resultater af klasserne for henholdsvis 5- og 6-års.

 

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen