53 unge dressurhingste kåret i KWPN

03-02-2018 21:26
Avl

Ved den hollandske KWPN-hingstekåring er 53 hingste blevet kåret, heriblandt en danskavlet. Danskejede hingste som Arlando og Franklin havde sønner i præmieringen

Copyright Ridehesten.com
KWPN-hingstekåringen i Den Bosch. Foto: KWPN.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den danske avler Malene Munk, der kører forretningen Euro-Hingstesæd, er opdrætter af den 3-årige hingst e. San Amour/ Zardin Firfod, som var en af de 53 dressurhingste, der opnåede avlsgodkendelse ved KWPN-hingstekåringen i Brabanthallen i 's-Hertogenbosch. Opdrætteret, der har fejret sin 40-års fødselsdag under kåringen i Holland, kunne dermed også fejre at have opdrættet et kåret hingst.

Blandt de 53 godkendte dressurhingste ved KWPN-hingstekåringen i Den Bosch var fem efter Totilassønnen Glock's Toto Jr. og fire efter Totilassønnen Governor. De danskejede hingste Arlando og Franklin fik hver to sønner kåret oghavde hver en søn i præmieringen. Også danskejede hingste som Blue Hors Don Schufro, El Capone og Grand Galaxy Win fik hver en søn kåret. I øvrigt er både Governor og Dream Boy kåret i Dansk Varmblod.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De otte dressurhingste, der fik adgang til præmieringen, repræsenterer otte forskellige faderhingste, og heriblandt Totilassønnerne Glock's Toto Jr. og Governor, hvoraf sidstenævnte er far til årets fløjhingst. De otte hingste blev oprangeret således:

  1. (553) KREMLIN MD e. GOVERNOR/ ROUSSEAU
  2. (482) KADANS e. FRANKLIN/ JAZZ
  3. (535) KOSTOLANY B e. GLOCK'S TOTO JR./ JAZZ
  4. (310) KOJACK e. ARLANDO/ UPHILL
  5. (414) KNOCK-OUT e. EXPRESSION/ FERRO
  6. (357) KAIMAN e. DARK PLEASURE/ GRIBALDI
  7. (376) KEVIN e. DREAM BOY/ KENNEDY
  8. (454) KENZO e. FERGUSON/ VIVALDI

Se kåringsresultatet HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner