Bella Rose ude af VM

26-08-2014 22:08

WEG- Isabell har måttet trække fantastiske Bella Rose fra VM konkurrencerne - på positivsiden er tre danskere klar til Specialen onsdag

Det store samtaleemne her ved WEG i Normandiet er Isabell Werths fantastiske, elegante 10-årige Bella Rose, der i dag blev bedste tyske hest og opnåede en andenplads i Grand Prix klassen efter OL-guldvinder Valegro. Vi er mange, som havde glædet os til at gense den røde Belissimo M-hoppe registreret i Westfalen i Grand Prix Special, men såden går det ikke. Isabell har netop meddelt, at hun har set sig nødsaget til at trække Bella Rose fra VM fordi hoppen udviser tegn på en hovbyld. 

- Det har ramt os helt ud af det blå, og jeg er dybt skuffet. Selvfølgelig løber vi ingen risiko med hoppen, hun er vores absolutte prioritet, så derfor har jeg besluttet at trække hende fra Specialen. Også den tyske landstræner Monica Theodorescu er dybt skuffet, ikke mindst på Isabells vegne.

Se videointerview med Isabell Werth nedenfor.

På positivsiden har tre danske ekvipager kvalifkceret sig til onsdagens Grand Prix Special. Føste rytter i konkurrnce er Lars Petersen og Mariett kl. 10, prinsesse Nathali og Digby kl 11.30 og Anna Kaspzak og Donnperignon i sidste gruppe kl. 15.35.

 

Videoer

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen