Balanceret ridning

15-11-2014 08:04

Tarup Rideudstyr.dk og HorseClub.dk, står for at arrangere en fantastisk workshop i Danmark på Middelfart Ridecenter den 22.-23. november

Copyright Ridehesten.com
Anna Blomgren.

Her får man som rytter en unik chance for at deltage i en todages intensiv workshop for hest og rytter – og møde tre af de mest nytænkende trænere inden for europæisk hestesport: Rasmus Bagger, Will Rogers og Anna Blomgren.

Workshoppen foregår på Middelfart Ridecenter den 22.-23. november 2014.

Workshoppens fokus er at bring både rytter og hest i balance både hver for sig og sammen, således, at I sammen kan opnå de allerbedste resultater. Samt give rytter og hest mere selvtillid og selvværd i både det daglige arbejde og til stævner.

Workshoppen egner sig for alle, som gerne vil arbejde med mere præcis, effektiv, men samtidig skånsom træning.

Opnå det perfekte partnerskab med din hest. Bliv bedre til at forstå dig selv og din hest. Lær hvordan du mentalt bliver en bedre rytter - og lær hvordan din hest tænker og fungerer for at opnå optimal, effektiv, men blid træning af din hest.

Da workshoppen primært fokuserer på træning, indlæring og samspil mellem hest og rytter, så er kurset relevant, uanset hvilken disciplin du rider til hverdag.

Workshoppen er for ryttere, som gerne vil lære mere om sig selv og blive en bedre rytter. Du kan deltage med eller uden egen hest.

Uanset om din favoritdisciplin er dressur, springning eller skovtursridning, så er denne workshop fundamentet til at opnå en balanceret ridning - og dermed grundlag for den rigtig gode præstation, hvor hest og rytter arbejder i balance fysisk og psykisk.

Hvad får du ud af det?
Workshop med fokus på: Helhedstræning af rytter og hest.
De mest moderne, effektive, men også skånsomme træningsmetoder af hesten kombineret med forbedring af rytterens psykiske og mentale forhold.

Se mere på balanceret-ridning.dk

Kilde: pressemeddelelse

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen