Åtoftens Dancing Memory til Munkebo

13-04-2023 09:01

Annika Knudsen Lorentsen

Den talentfulde 7-årige vallak, Åtoftens Dancing Memory er blevet solgt fra sine avlere og medejere til den talentfulde unge rytter, Anna Munkebo

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow med Åtoftens Dancing Memory. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 7-årige Åtoftens Dancing Memory e. Era Dancing Hit/Benetton Dream (opdr. Annette Bugge og Claus Hansen) er blevet solgt til ponyrytter Anna Munkebo

Den 7-årige vallak har haft stor succes i unghesteklasserne med Susanne Barnow, og vil året ud fortsat blive redet af den erfarne rytter, der har base i det østjyske. Åtoftens Dancing Memory har de sidste tre år været ejet af avlerne fra Stutteri Åtoften i samarbejde med Susanne Barnow og Steffen Kristensen, og sammen har de haft mange gode oplevelser. 

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow med Åtoftens Dancing Memory. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Åtoftens Dancing Memory har givet os mange fantastiske oplevelser inklusiv at opnå status som B-hest på en uge, som Århusmester 2022 og med deltagelse i Dansk Ride Forbunds championater for 4-, 5- og 6-års heste. Som 6-års fin kan en bronzemedalje i finalen, skriver stutteriet på deres Facebook-side. 

Anna Munkebo som fremover vil ride vallakken, rider i år sit sidste år som ponyrytter, og hun er derfor snart klar til at tage skridtet videre som juniorrytter. Hun har i sin ponykarriere opnået mange flotte internationale, såvel som nationale resultater. 

– Mange tak til Barnow Dressage for den fantastiske uddannelse og arbejde som i har lagt i vores sorte perle, og for de uforglemmelige oplevelser vi har haft sammen. Vi ser frem til at gøre jer selskab ved dressurstævnerne i denne sæson. Sidst men ikke mindst, ønsker vi de nye ejere alt succes i fremtiden, fortæller avlerne til slut. 

Copyright Ridehesten.com
Anna Munkebo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner