Årets sidste udendørsstævne i Kongsdal Rideklub

28-09-2014 23:30

Sanne Kolind

Fredag til søndag har der været c-stævne i springning i Kongsdal Rideklub for både ponyer og heste.
Søndag var der trods den megen blæst, mødt ret mange tilskuere op til at heppe på de startende equipager

Søndagen startede med ponyerne der skulle på banen i U-klasserne LC og LB1*. Der blev redet friskt til, og en enkelt rytter måtte en tur i sandet, heldigvis efter at målstregen var passeret.
JBK var hovedsponsor i to af ponyklasserne, hvor ærespræmien var billetter til JBK i efterårsferien. Det fik ponyrytterne til at tage chancer i snævre vendinger og ride et meget højt tempo rundt. Der var mange blandt publikum der af og til glemte at trække vejret mens de små 3’er ponyer var i aktion.
Vinderen i klassen for kat. 2 og 3 blev Maria Bach Pedersen på Kærgårdens Lukas med 0 fejl i anden fase i tiden 26,07, med over 1 sek til nr. 2 i klassen Michelle Buchhave  Mortensen på Jumandji, som red med 0  fejl i tiden 27,60, tæt efterfulgt af Søren Willemoes Holst på Yellow Prince i tiden 27, 92 også med 0 fejl.
For 1'er ponyerne blev vinderen af JBK klassen Sofie A Andersen på Nikita, som havde 0 fejl i tiden 29,67. 2. pladsen gik til Line Wunderov Dahl Andersen på Jumani. Som nr. 3 i klassen kom Annestine Kibech Hansen på Mr. Rubby Bubbel.

Inden hesteklasserne skulle i gang var der en lille pause, hvor Kongsdal Rideklub fik overrakt en sponsorgave på 4000 kr. fra Sparekassen Kronjylland. Da de officielle billeder var taget var det hestenes tur til at komme ind på banen, hvor de startede med en U-LC. Det var et felt af en del unge heste, som var ude for sidste gang inden indendørssæsonen går i gang.

Derfter gik der en LB1* som blev vundet af Rikke Gade på Clever Catch. Lotte Julin på Regent blev nr. 2 og Sille Katrine Bundgaard på Emily Deschanel Mak blev nr. 3.
I LB2** var der 21 ryttere. Denne klasse blev vundet af Frederik Kjærsgaard Larsen på Sandie. 2. pladsen gik til Trine Ekberg Larsen på Annewino C og Line Svendsen blev nr. 3 på Beyond Complication.

Dagen sluttede af med LA2** med kun 4 ryttere, der trods det kolde vejr, kunne ride på banen med opbakning fra en del tilskuere der var blevet til sidste rytter havde forladt banen.


Billederne fra søndagen klasser kan ses her på hjemmesiden i løbet af mandag.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner