Årets Hoppe købt på Ridehesten.com

03-09-2014 13:17

Ejerne af Årets Dressurbetonede Hoppe 2014 i Dansk Varmblod, Lillevangs Pari-Diva, faldt over et tiltalende hoppeføl i Ridehesten.coms salgsdatabase for tre et halvt år siden

Copyright Ridehesten.com
Nikolaj Hansen, Lillevangs Pari-Diva og Christian Nygaard Hansen.

Guldmedaljehoppen og Årets Dressurbetonede Hoppe 2014, Lillevangs Pari-Diva e. Blue Hors Zack/ Fanal Prydsholm (opdr. Jytte og Poul-Erik Simonsen) blev fundet af hoppens nuværende ejere Christian Nygaard Hansen og Nikolaj Hansen via en salgsannonce på Ridehesten.com omkring årsskiftet 2010/2011.

- Vi var interesserede i et afkom efter Blue Hors Zack, og så syntes vi, at en krydsning med den velkendte Pari-stamme virkede særdeles interessant. I Divas stamtavle er der flere medalje- og elitehopper på begge sider, så vi tænkte, at forudsætningerne for noget godt var til stede, fortæller Christian og Nikolaj.

Hoppeføllet var umiddelbart tiltænkt en tilværelse som avlshoppe og som selskab for parrets anden hoppe, Hertzstern Grønvang BRDH e. Blue Hors Don Schufro/ Gribaldi, men i starten af 2012 blev de fra flere sider tilrådt at stille hoppen til 2-års skue. Det resulterede i fløjpladsen i Vallensbæk med udtagelse til Vilhelmsborg, hvor Lillevangs Pari-Diva gik i finalen ved Eliteskuet i 2012.

- At stå med årets hoppe i år er en både fantastisk og næsten vanvittig oplevelse, fortæller Christian og Nikolaj.

Læs meget mere om Lillevangs Pari-Diva og om Dansk Varmblods EQUSANA Eliteskue i næste nummer af magasinet Ridehesten.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen