Roberto solgt på 2 dage

19-11-2014 16:07

Bare to dage skulle det tage at sælge Grand Prix-hesten Roberto, som var sat til salg på Ridehesten.com

Copyright Ridehesten.com
Julie Lindgren Christensen og Roberto ved DM 2014.

Tilbage i sommeren 2012 begyndte dressurrytter Julie Lindgren Christensen at ride hos berider Dennis Holst. Med sig havde hun vallakken Roberto e. Walt Disney I/Rubinstein (opdr. Marianne Søndergaard), som på det tidspunkt gik Prix St. Georges. Roberto udviklede sig dog utroligt positivt og i 2014 blev det til debut i Grand Prix med efterfølgende deltagelse ved DM i dressur på Broholm.

Julie har også en spændende unghest på vej frem, og man besluttede derfor at sætte Roberto til salg. Her benyttede man sig af Ridehestens store billedarkiv og fik dertil lavet en god salgsvideo hos en professionel.

- Vi valgte at bruge Ridehesten.com’s salgsdatabase, bl.a. fordi man her har adgang til et godt både dansk og udenlandsk netværk, fortæller Dennis Holst til Ridehesten.com.

Salgsannoncen blev lagt på Ridehesten.com onsdag den 22. oktober om morgenen og til middag kom en henvendelse fra Fyn, som resulterede i en fremvisning fredag middag. Allerede fredag eftermiddag havde køber bestemt sig – det skulle være Roberto. Uden efter gik han gennem dyrlægeundersøgelsen og handlen var faldet endeligt på plads.

To dage fra salgsannonce på Ridehesten.com til salg var alt der skulle til, for at den smukke røde, 12-årige vallak fik ny ejer. Han er nu flyttet til Fyn, hvor han fremover skal rides af Signe Kirk Kristiansen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen