Årets første landsstævne i dressur

04-01-2015 14:47

Det første danske landsstævne i dressur for heste i 2015 finder sted den 16.-18. januar i Hjallerup Rideklub. Traditionen tro vil mange af Danmarks dygtigste dressurryttere afprøve stævneformen her

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az i Hjallerup 2014.

Sidste år bar dressurlandsstævnet i Hjallerup præg af et barskt vintervejr, hvor kulde, sne og blæst forhindrede flere af de lokale ryttere i deltagelse i weekenden, da de simpelthen ikke turde fragte deres kostbare heste i det hårde vintervejr. I år ser vejrprognoserne heldigvis helt anderledes ud med lune temperaturer. 

Traditionen tro kommer mange af Danmarks dygtigste dressurryttere til landsstævnet i Hjallerup i januar måned for at teste konkurrenceformen. Blandt sidste års vindere var Andreas Helgstrand, Dennis Fisker, Agnete Kirk Thinggaard, Thomas Dolleris Larsen m.fl.

Siden landsstævnet i Hjallerup Rideklub sidste år i januar har klubben udvidet den ene ridehal, så der nu også kan opvarmes på en 20 x 60 bane, hvor der er god plads til alle, lige som alle stævneheste kan opstaldes i faste bokse.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev