Årets finalister er fundet

30-04-2023 21:54

I dag søndag er tredje kvalifikation af dette års Københavnsmesterskaber for pony og hest i dressur blevet afviklet og det betyder, at vi nu ved hvilke ekvipager som er kvalificeret til årets finale

Copyright Ridehesten.com
Viktor Holm-Nielsen på Quoster De L'aube. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dejligt forårsvejr
Det smukke stævneanlæg hos Sportsrideklubben beliggende i idylliske Bernstorffsparken, har i denne weekend dannet rammerne om tredje og sidste kvalifikation af Københavnsmesterskaberne. Sportsrideklubben har gennnem de sidste år gjort en stor indsats for at skabe de perfekte rammer for såvel mindre som større stævner i både dressur og springning. For tre år siden blev den store opvarmingsbane rettet ud, så den ikke længere skråner og for to år siden blev der lagt ny bund. Sidste nye skud på stammen er den nye fiberbund og dræn som sidste år blev lagt på den store konkurrencebane, der kan rumme hele to 20x60 dressurbaner. Efter stævnet snakkede vi med dagens sidste dommerpar, Susanne Baarup og Helle Krasnik Trolle, som begge var yderst tilfredse med de nye baner og den smukke udsigt og dejlige atmosfære der er i parken - og så var det da heller ikke til at klage over med det gode vejr og bøgen, der er ved at springe ud.

De er kvalificeret til finalen
For ponyernes vedkommende er det i LB3 Viktor Holm-Nielsen på Quoster De L'aube som fører, mens Maja Kruse Tarp på Kavsgaards Dundee fører i LA3 og Sofia Amelia Holm Poulsen på Calandias Eclipse i PRI. I childrenklassen er det Isabel Bonné på Fireball som ligger i spidsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos hestene har Thilde Emilie Højer på Fredenshøj Romina taget føringen i LA1, mens Cecilie Lindberg på Elton ligger først i LA4. I MB0 fører Thomas Deneriaz på Vestergårdens Fürstenber, og i MA1 er det Maria Vistrup på Drisdal's Royal Mezzi som ligger i front.

I filen nedenfor er det muligt at se den samlede stilling for alle klasserne, samt hvilke ekvipager der er kvalificeret til finalen. Klik HER for at se dagens stævneresultater.

Ridehestens fotograf har taget billeder hele søndagen, se dem her på hjemmesiden i starten af næste uge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen