Anne-Kristine Truelsen bedst i dag

10-08-2023 21:03

Annika Knudsen Lorentsen

Efter dagens indledende klasse for U25 ryttere ved DM-stævnet hos Stutteri Ask, har Anne-Kristine Rie Truelsen lagt sig i spidsen af mesterskabet efter den suverænt hurtigste runde i dag

Copyright Ridehesten.com
Anne-Kristine Rie Truelsen med Quemoy KT. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Et spændende mesterskabsstævne hos Stutteri Ask er i fuld gang, og her til aften har U25-rytterne været i aktion i deres Agria DRF Mesterskab. Klassen blev afviklet på en 145 cm høj bane, samme højde som mødte U21-rytterne tidligere i dag. Fælles for begge mesterskabsklasser var, at mange ryttere havde en del udfordringer, og det blev derfor til mange fejl. 

I U25-klassen lykkedes det ligeledes blot to ryttere at ride fejlfrit og det er dem som har lagt sig i spidsen af mesterskabet. I front er Anne-Kristine Rie Truelsen som i dag red fejlfrit i tiden 61,44 sekunder i sadlen på Quemoy KT e. Quidam's Rubin/ Saccor. Det betyder, at ekvipagen rider ind i lørdagens finale som den eneste med et fejlfrit resultat, da dagens konkurrence blev afviklet efter metode C. Anne-Kristine red på banen som den første og leverede den suverænt hurtigste tid.

– Jeg forstår ikke selv, at jeg var så hurtig. Det var min plan at ride indenom og ellers bare ride i en god rytme, og det lykkedes rigtig godt i dag, fortæller Anne-Kristine Rie Truelsen efter dagens sejr. 

Copyright Ridehesten.com
Kamilla Ladefoged Rasmussen med Chico Z. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Andenpladsen tog Kamilla Ladefoged Rasmussen, som ligeledes red fejlfrit. Det gjorde hun med Chico Z e. Clinton/ Quantum. Hendes tid lød på 68,83 sekunder, og dermed tager hun 3,69 fejl med til lørdagens finale, og hun er den eneste rytter der har mindre end et nedslag til sejren. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På tredjepladsen i dag blev det Simone Hansen Scherff med Happy Girlina GPH e. Glasgow-W VH Merelsnest/ Burggraaf, som red med et nedslag og en sluttid på 73,07 sekunder. Det betyder, at hun har 5,81 fejl med til lørdagens finale. 

Copyright Ridehesten.com
Simone Hansen Scherff med Happy Girlina GPH. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Fjerdepladsen sikrede Amalie König sig i dag i sadlen på Jorsinaa e. Arezzo VDL/ C-Indoctro, mens Phillippa Wildfang Linde tog femtepladsen med Carreau of Greenhill Z e. Clintissimo/ Caretino. 

Resultat fra i dag. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner