Andreas Schou vinder CSI5* (video)

26-08-2022 20:28

Trine Askjær-Jørgensen

En lille håndfuld danske springryttere er i denne weekend til internationalt springstævne i Valkenswaard, Holland, og her har en af dem virkelig brilleret på græsbanen til aften

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Granate. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Springrytter Andreas Schou gjorde det allerede kort efter VM i Herning klart, at han har planer om at fortsætte med at samle point og arbejde sig vej op ad verdensranglisten i springning – og at målet er deltagelse ved EM til næste år og OL i 2024.

Ved opgørelsen af ranglisten den 1. august i år rykkede han op på en 37. plads, og det har gjort det lettere at få adgang til de store stævner. Således var Andreas via ranglisten sikret en plads til Longines Golden Champions Tour-stævnet i Valkenswaard, Holland, denne weekend.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis man vil være en del af den absolutte top og med til de store stævner, må man selvsagt ud at starte en masse og ride flotte resultater hjem, og det er præcist, hvad Andreas netop har gjort!

Her til aften har han nemlig redet sig til en sejr i første runde af den 5-stjernede CSI-klasse, som gik i højden 155 cm. Sammen med 11-årige hoppe Granate e. Baltic VDL red han en fejlfri runde på græsbanen i tiden 66,04 sek., som endda var over 3,5 sekunder hurtigere end ekvipagen, der kom ind på andenpladsen.

Se video af det flotte ridt her:

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen