Andreas Schou 5'er i World Cup

30-10-2022 17:37

Annika Knudsen Lorentsen

I dag imponerede Andreas Schou endnu engang. Han leverede nemlig et fejlfrit ridt i World Cup-kvalifikationen i Lyon, og efter en spændende omspringning endte Andreas som nr. 5

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det store og prestigefyldte stævne i Lyon, Frankrig, som foruden konkurrenceklasser bød på et hav af udstillere og oplevelser, dannede i dag rammen om årets tredje World Cup-kvalifikation i springning. 

Her var danske Andreas Schou til start i det 40 ekvipager store felt, og som en ud af bare seks ryttere leverede han et fejlfrit ridt i hovedrunden. Det betød, at Andreas skulle ride om sejren i en spændende omspringning. 

I sadlen på Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus) gjorde han et særdeles godt forsøg, men desværre faldt en bom undervejs i omspringningen. Ekvipagen endte på en flot femteplads i en klassen, som blev vundet af franske Julien Epaillard, der har vundet et utal af klasser ved stævnet, blandt andet fredagens Grand Prix og gårsdagens 160 cm-klasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med sin placering sikrer Andreas Schou sig 12 point til den samlede World Cup-stilling, og dermed er han placeret som nr. 14 ud af 56 ryttere der har været til start indtil videre. I front i den samlede stilling er norske Victoria Gulliksen. 

I videoen nedenfor kan I se Andreas og Darc de Luxs hovedrunde. 

Resultat fra klassen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner