Andreas Künnemann er årets træner

29-02-2024 09:31

I weekenden var der generalforsamling i Dansk Ride-Instruktør Forening, og udover at der blev budt velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem, blev Andreas Künnemann udnævnt til årets træner 2023

Copyright Ridehesten.com
Andreas H. Künnemann blev kåret til Årets Træner. Andreas fik blomster og kurv overrakt af foreningens formand Nikolai Kowalski. Foto: Privat

Sidste weekend satte DR-IF, Dansk Ride-Instruktør Forening, rekord, da over 75 medlemmer mødte op til den årlige generalforsamling. Dermed var over halvdelen af foreningens medlemmer samlet på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Der skete også en ændring i bestyrelsen, da Ole Pedersen Linnet indtrådte som medlem i instruktørforeningens bestyrelse, som også udgøres af formand Nikolai Kowalski, næstformand Allan Blomgren samt Anders V. Carlsen og Maria Bjørnkjær Asferg.

Vi havde en rigtig god og positiv dag, hvor vi fik snakket om mange gode ting. Vi fik både talt om den nye berideruddannelse, hvor de første skal op til eksamen til sommer, hvilket vi er meget spændte på. Generelt skal foreningen være mere tidsførende, og vi fik talt meget om fremtiden, hvor vi gerne vil være mere synlige på de sociale medier og gøre mere ud af det. Vi vil gerne stå for det, som er rigtigt, og ikke være en højtråbende forening og ej heller være dømmende overfor rytterne. Vi skal hjælpe hinanden, fortæller Anders Carlsen.

Ved generalforsamlingen blev den nye formand for springudvalget, Andreas H. Künnemann, udråbt og hyldet som årets træner i DR-IF.

– Andreas er altid til stede ved mange stævner for at hjælpe sine ryttere, og han er altid trofast. Samtidig er han ikke bange for at sige det, der skal siges, både det gode og det dårlige. Han stiller krav til sine ryttere, og vi vil gerne bakke op om en, der stiller krav til management omkring sporten. Vi vil gerne lære folk at gå til hest - ikke kun til springning eller dressur, men til hest generelt, og det er Andreas en god fortaler for, slutter Anders.

Copyright Ridehesten.com
Der var stort fremmøde. Foto: Privat
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen