Andreas Helgstrand og Ferrari i front

03-08-2017 11:22

Efter formiddagens første gruppe af ti ekvipager i 5-års kvalifikationen har Andreas Helgstrand lagt sig suverænt i front med den tyske hest Ferrari

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

To danske ryttere har været i ilden i formiddagens felt i 5-års kvalifikationen ved UVM i dressur i hollandske Ermelo. For det danske hold har berider Kenneth Damgaard fra Helgstrand Dressage været til start på Højgaardens Santos e. San Amour/ Friendship (opdr. Stutteri Højgaarden). Et nydeligt og flydende ridt med højdepunkt i hestens travbevægelse og ridelighed. Kenneth var godt tilfreds både med hesten og bedømmelsen, men ville ikke have protesteret mod en lidt højere ridelighedskarakter, hvor hesten fik 7,8. Traven blev belønnet med 8,4 og kapacitet med 7,9. Samlet blev resultatet for Kenneth Damgaard og Højgaardens Santos 7,86 point og en foreløbig syvendeplads.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Da regnen satte ind, var det danske Andreas Helgstrands tur til at ride på banen på sin imponerende Ferrari e. Foundation/Blue Hors Hotline, der er avlet af Paul Schockemöhle og indkøbt på PSI-Auktionen. Den store og stortgående hest blev formidabelt fremvist og høstede ikke overraskende tårnhøje karakterer. Det blev til 8,5 for dens taktfaste, igennem-kroppen skridt, og 9,8 for dens fremragende, op-af-jorden trav, 9,5 for dens gennemsprungne galop og 9,5 for ridelighed og 9,6 for kapacitet. Det har sat ekvipagen helt klart i front i 5-års-kvalifikationen.

Følg klassen HER.

Copyright Ridehesten.com
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner