Alsidigt og åndbart sommertøj

12-04-2023 10:49

Trine Askjær-Jørgensen

Byd velkommen til Ariats spritnye forårs- og sommerkollektion 2023: "Breathe", hvor fokus er på alsidigt træningstøj med høj åndbarhed til sommerhalvårets varmere vejr

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ariat

Ved at kombinere komfort og kvalitet byder Ariat på sine ekspertteknologier og brancheførende designs i en SS23-træningskollektion, der prioriterer åndbarhed til sommeren. Ariats nyeste udstyr til hestefolk består af innovativ beklædning og fodtøj, som er alsidigt og kan modstå enhver udfordring fra vejret. Rytteren bevarer en dejlig kølig temperatur i varmere vejr, men kan samtidig stadig holde varmen på de lidt friskere forårsdage.

Ariat lancerer en trio af baselayer-trøjer, sweatere og jakker, som arbejder perfekt sammen med at kontrollere kropstemperaturen. Samtidig er deres brancheførende fodtøj blevet optimeret i brandets evigt populære Ascent Tall Boot.

Åndbar indertrøje
Ariats Breathe Quarter Zip Baselayer er tilbage i tre nye farver; basilikum, sort og mørk granit, som giver liv til forårs- og sommerridetøjet. Ved hjælp af innovativ AriatTEK-designteknologi anvender baselayer-trøjerne præstationsmaterialer, som trodser udfordringer fra ethvert klima. Ariat anvender letvægts-, genanvendt polyester, et utroligt hurtigttørrende materiale, blandet med spandex, der klæder bæreren og bevæger sig med denne. Vævet ved hjælp af en piqué-strikteknologi bliver spandexets naturlige åndbarhed øget i form af ekstra ventilation, som er afgørende ved ridning under varmere vejrforhold. Perforerede paneler på skuldre, arme og nedre ryg holder rytteren kølig.

Særlig ClimateTEK-teknologi reagerer på skiftene i kroppens temperatur og holder denne på det rette niveau ved hurtigt at afkøle huden, når den overophedes, og dynamisk opvarme, når temperaturen falder. På fugtige dage fører baselayer-trøjernes Moisture Movement-teknologi fugten ud på ydersiden af stoffet, så det hurtigt kan fordampe. Når man sveder, forhindrer den lugtresistente finish væksten af bakterier, så man bevarer en frisk fornemmelse.

Det langærmede design sikrer beskyttelse mod UV-stråler, som styrkes yderligere af Ariats fantastiske UPF 50+ beskyttende coating. En flatterende, stående krave og smart kvart lynlås passer til enhver stil og tilbyder både fuld tildækning eller muligheden for en mere åndbar og luftig baselayer-trøjer, hvis lynlåsen er rullet ned.

Et varmere yderlag
Tag Breathe Half Zip-sweatshirten over din baselayer-trøje for at få komfortabelt træningstøj til sommeren. Sweatshirten er også lavet af et letvægts-, genanvendt polyestermateriale, denne gang med en dobbeltstrikket søm, som bekæmper koldere temperaturer. I samarbejde med baselayer-trøjen sikrer Moisture Movement-teknologien, at man tørrer hurtigt og behageligt, idet sveden bringes ud til stoffets yderside, hvor det fordamper fra. Gennemgående for Ariats Breathe-kollektion er det, at AriatTEK-design anvender ekspert-præstationsmaterialer for at give den bedst mulige ridetur under alle forhold. Raglan-ærmer giver fremragende luftgennemstrømning og fuld bevægelsesfrihed samtidig med, at man opnår en afslappet, sporty stil. Ariat-logoet fremgår stilfuldt på lynlåsen for et elegant, sofistikeret og atletisk udtryk.

Top med en flatterende, taljeret jakke
Afslut looket med Ariats nye Breathe-jakke, en letvægtsløsning til kølige forårsaftener i stalden. Yderlaget består af letvægts-, genanvendt polyester, et materiale, der er valgt på grund af dets hurtigtørrende evne. For optimal åndbarhed anvender Ariat en ventilationsfunktion på ryggen for at undgå overophedning. Ariat tilbyder en moderne, sofistikeret stil og bruger omhyggeligt placeret logoelastiktape for en sporty fornemmelse og en flatterende talje.

Lækre, matchende tights til sommeren
Ny i Ariats Breathe-kollektion er også EOS Breathe Half Grip Tights, som fås i to komplementærfarver; sort og ”beetle”. Ved at bruge et genanvendt polyester- og spandex-materiale tillader tightsene fuld bevægelighed, og kompressionsstoffet klæder enhver rytters form og sikrer en elegant pasform hele dagen. En støttende linning holder også tightsene sikkert på plads. Denne tight har halvt silikonegreb, en tekstureret overflade, der giver optimal friktionsmodstand i sadlen såvel som åndbarhed og fleksibilitet. Ariats konsekvente brug af Moisture Movement Technology går også igen i de nye EOS Breathe Half Grip Tights. Ved at bringe fugt til stoffets yderside forbliver ryttere kølige og godt tilpas, når de træner. For at sikre bæredygtighed består polyestertightsne af mindst 50% genbrugsmaterialer hele vejen igennem. Endelig er bekvemt placerede lommer at finde på låret og bagsiden af taljen.

Populær støvle er optimeret yderligere
For de bedst mulige resultater under træning bruger Ariats Ascent Tall Boot en specialdesignet Pro Performance-indersål til fremragende, langvarig stødabsorbering på grund af dens Smart Rebound-teknologi. ATS-mellemsålen har også luftåbninger i bunden for bedre åndbarhed. Støvlens strikkonstruktion er let og giver rytteren mulighed for at træne med lethed og komfort. Støvlen har også en let, stødabsorberende FLX-skummellemsål, der giver vedvarende støtte og decelererer kompressionen gennem dens EVA- og gummimaterialeblanding. I et design i fuld længde med en spansk overlinje kan ryttere træne med komfort og stil.

Copyright Ridehesten.com
Women’s Ascent Tall Boot, £260 / 2.249 kr. Foto: Ariat

Nye leggings i førsteklasseskvalitet
Som afrunding af Ariats enestående SS23 træningskollektion tilbydes den nye Unisex Venttek Chap førsteklasseskvalitet kombineret med innovative designteknologier. Fuldnarvet læder med ventileret mesh-underlag kombineret med indvendigt mesh-for sikrer optimal åndbarhed. Disse leggings er en del af Ariats gennemtænkte og kyndige Venttek-teknologi. Venttek garanterer brancheførende håndværk ved at kombinere integrerede mesh-paneler med præstationsfodtøj for at muliggøre ultimativ luftgennemstrømning, hvilket betyder, at ryttere forbliver kølige og godt tilpas.

En høj, spansk skåret overlinje er flatterende og klassisk, mens YKK-lynlåsen i fuld længde er praktisk og robust. For stabilitet og beskyttelse mod elementerne afslutter Ariat Venttek Chap med et stretch-skørt ned over vristen.

SS23 Breathe-kollektionen vil være tilgængelig fra Maj 2023 på www.ariat.com/gb/en

Priserne er som følger:

  • Breathe Quarter Zip Baselayer –  £70 / 599 kr.
  • Breathe Half Zip Sweatshirts – £85 / 739 kr.
  • Breathe Jacket – £115 / 999 kr.
  • EOS Breathe Half Grip Tights – £100 / 869 kr.
  • Women’s Ascent Tall Boot – £260 / 2.249 kr.
  • Unisex Vent Chap – £170 / 1.499 kr.

For mere information kontakt venligst:
E-mail: ariat@littleredpr.co.uk / Tlf.: 07506 756 914

Fakta
Om Ariat

Ariat International blev grundlagt i 1993 af to tidligere Stanford MBH-klassekammerater, Beth Cross og Pam Parker, med det visionære mål om at integrere teknologi fra sportssko i ridestøvler. Fokuset på at tilføre innovativ teknologi til fodtøj og beklædning har gjort Ariat til verdens førende ridesportsmærke, som stolt bæres af de bedste ryttere såvel som millioner af mennesker, der bor på landet eller rider udendørs. I 2018 blev Ariats medstifter og administrerende direktør, Beth Cross, kåret til EY Entrepreneur of the Year i forbrugerkategorien for det nordlige Californien. Prisen hylder holdets succes med at skalere en blomstrende virksomhed i verdensklasse og samtidig skabe en fantastisk virksomhedskultur.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner