Alexander har succes i USA

11-02-2023 20:11

Annika Knudsen Lorentsen

Alexander Yde Helgstrand er til start med to heste ved et internationale stævne i Wellington, USA, og igen i dag har han haft succes med to vinderridt

Copyright Ridehesten.com
Alexander Yde Helgstrand med Belantis. Foto: SusanJStickle.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er Danmark repræsenteret ved det internationale stævne i Wellington, USA, idet at Alexander Yde Helgstrand er bosat på Helgstrand Dressages amerikanske afdeling i en periode, og derfor deltager i stævner i det populære vinterresidens for mange ryttere.

Dagens første start ud af to for Alexander var i U25 Grand Prix. Her var han til start med Super Mario e. For Compliment, og sammen opnpede ekvipagen 70,128 procent.

Igennem deres program blev det blandt andet til flere 8-taller for passage og den frie skridt, mens der indløb lidt problemer i etterchangementerne. Til start var kun én anden ekvipagen end den danske, og det blev Alexander og Super Mario der tog sejren. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Herefter mødte Alexander hele 22 andre ekvipager i den 1-stjernede Intermediaire I, hvor han var til start med Belantis e. Benetton Dream. Sammen opåede ekvipagen 73,677 procent og tog sejren i klassen. 

I klassen var amerikanske Charlotte Jorst til start med den danskavlede Zhaplin Langholt e. Zonik/ Stedinger (Ole Magnus Jensen og Bente Graasbøll). Sammen opnåede de 73,578 procent og sikrede sig andenpladsen.

Resultater fra stævnet. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen