Adrienne Lyles Salvino pensioneres

11-04-2024 14:05

Ejer Betsy Juliano og rytter Adrienne Lyle melder ud, at den 17-årige Salvino ikke er med i kampen en plads på det amerikanske OL-hold. I stedet for udbydes hannoveranerhingsten nu i avlen

Copyright Ridehesten.com
Adrienne Lyle og Salvino ved VM 2022 i Herning. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Salvino e. Sandro Hit/ Donnerhall har med amerikanske Adrienne Lyle være med til at vinde holdsølv ved WEG 2018 og OL 2021, og senest har de deltaget ved VM 2022 i Herning.

Ekvipagen har haft en lang karriere med stor, international succes, og i 2022 blev Salvino udnævnt som United States Equestrian Federation’s (USEF) International Horse of the Year. 

– Salvino er stadig ret fit og energisk, men Adrienne og jeg føler, at kvalifikationsprocessen er hård, og derudover vil optakten til OL ikke være i hans bedste langsigtede interesse, udtaler hingstens ejer Betsy Juliano i en pressemeddelelse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hun var en del af det syndikat, der erhvervede Salvino i 2015 og har siden 2017 været eneejer og stillet hingsten til rådighed for Adrienne Lyle.

Han vil snart blive pensioneret fra sporten, men vil fortsat blive redet hjemme. Vi er meget stolte af at kunne udbyde en hingst som ham i avlen. Han kommer til at stå til tjeneste i Wellington og Colorado, siger Betsy Juliano og suppleres af Adrienne Lyle:

Der har altid været stor efterspørgsel på ham til avl, og vi føler, at tiden er kommet til at udforske næste trin i hans karriere. I sporten har han oversteget alle de forventninger, vi har haft til ham. Derfor har det også været en svær beslutning at tage, men vi føler, det er det rette for ham nu. Han elsker at arbejde og vise sig frem, og derfor vil han også fortsat blive redet. Betsy og jeg er også fortsat dedikerede til at give ham så godt et liv som muligt.

/Pressemeddelelse.

Copyright Ridehesten.com
Adrienne Lyle og Salvino ved OL 2021 i Tokyo. Foto: Stefan Lafrentz
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen