Abonnement + nyhedsbrev = stor rabat til dig!

29-03-2013 11:55

Som abonnent på magasinet Ridehesten og modtager af Ridehestens nyhedsbrev kan du komme på kursus med tyske Klaus Schöneich og få en stor rabat på kursusgebyret

Copyright Ridehesten.com

I magasinet Ridehestens aprilnummer kan du i det store tema om kissing spines læse om tyske Klaus Schöneich, der med sine træningsmetode ARR (anatomisk rigtig ridning), gennem 46 år har hjulpet heste med bl.a. kissing spines tilbage til en tilværelse som velfungerende rideheste. Hans metode til træning af heste er baseret på klassisk tysk teori for uddannelse af rideheste, hvor viden om hestens biomekanik giver rytteren en forståelse for, hvordan vi bedst forbereder og træner vores heste, så de arbejder optimalt og holder i mange år frem i tiden.

Klaus gæster næste gang Danmark den 11.-12. april i Århus og den 13.-14. april i Faxe. Her kan abonnenter på magasinet Ridehesten, som samtidig er tilmeldt Ridehestens nyhedsbrev, få adgang til teoridelen samt tilskuerplads ved den praktiske del til særpris. Normalprisen for teori og tilskuerplads er 250,- kr., men Ridehestens abonnenter, der er tilmeldt nyhedsbrevet, har mulighed for at deltage til en særpris på blot 100,- kr. - altså under halv pris. Alt man som abonnent skal foretage sig er at skynde sig at tilmelde sig Ridehestens nyhedsbrev, som sendes ud på e-mail ca. én gang pr. måned (man kan naturligvis altid afmelde nyhedsbrevet, hvis man ikke ønsker fortsat at modtage det). Med kuponen i nyhedsbrevet, der sendes ud 1. april, og sit abonnementsnummer kan man tilmelde sig kurset og opnå rabatten.

Læs meget mere om ARR og Klaus Schöneich her, samt om den danske ARR-underviser Gitte Vestergaard her.

Få abonnement på magasinet Ridehesten her.

Bliv tilmeldt Ridehestens nyhedsbrev her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen