Aalborg Stor Pris Derby Revanchen

06-02-2014 11:57

Sandra Kristoffersen

Også i år skal der dystes i Aalborgs NKI Racing Arena, men ved siden af de spændende trav- og galopløb, er der i samarbejde med Kinnerup Heste-Artikler og Hjørring Rideklub også opstået en Aalborg Store Pris Spring Cup

Copyright Ridehesten.com
NKI Racing Arena Aalborg

Den 19.-21. september kommer der fart på igen. For første gang nogen sinde skal der dog også bygges spring op og både pony- og hesteryttere for lov til ride om de attraktive præmier. Som optakt til weekendens forløb går fredagens springklasse i en LA, som foreløbigt skal starte kl. 16 og først slutter senere hen på aften. Vinderne og selvfølgelig også de placerede kan modtage gavekort af både Kinnerup Heste-Artikler og NKI Racing Arena, som begge to har sponsoreret på en samlet værdi af 6000,- kr. Desuden giver Kinnerup Heste-Artikler æresdækkener og rosetter. Tilmelding foregår via DRF Go og udover Cuppen, bliver der mulighed for, at tilmelde sig til en LA warm up klasse.

Lørdagen danner bl.a. ramme om den store mix sale auktion af 1-års og væddeløbsheste. Auktionsheste ville stå opstaldet for enden af tilskuerpladserne i svinget af galopbanen. Fra kl. 10 af ville det være muligt for alle interesserede at besigtige hestene. Desuden vil der dagens anden løb være Aalborgs auktionsløb præsenteret af Dubois, så der ville være mulighed for at se hestene i konkurrence. Hvis der ønskes nærmere information om salgshestene allerede inden konkurrencedagene, så er det Foreningen for Travopdrætter i Danmark der ville være ansvarlig for auktionen forinden.

Selve auktionen ville finde sted om aftenen og starter kl. 19. Inden da er der stor buffet i VIP-Restauranten og efterfølgende ville der være fest og musik til at fejre de nye ejere. Pakken koster samlet 249,- kr. pr. person og bord til VIP-området kan bestilles under www.aævent .dk/auktion.

Over middag ville der være forskellige løb og konkurrencer, dog starter løbsdagen med det spændene NKI Aalborg Store Pris Derby Reavanche for hopper. Desuden ville der være masser aktiviteter for børnene rundtomkring. Eftermiddagen byder på hesteshow, blandt andet med Frieser Nord og livemusik.

Søndagen er baseret på en masse løb og så NKI Aalborg Store Pris Derby Revanche, hvor der ventes et spændende opløb af nogle af de bedste heste og trænere, Danmark har at byde på. Sidste år tog Stelton sejren med Aalborgs træner Jeppe Juel. Igen ville der være masser af sjov for børnene og konkurrencer for tilskuerne, der blandt andet kan vinde en ferie på Skallerup Seaside Resort.

Hele arrangementet bliver også opbakket af Aalborg Kommune, Scandic Aalborg, NKI Racing Arena Aalborg og Opdrætterforeningen. Desuden ville der være mulighed for camping ved galopbanen og dermed selvfølgelig også adgang til toilet og badefaciliteter.  Dette kan bestilles på www.aavevent.dk/overnatning.

Kig ind på Kinnerup Heste-Artiklers facebookside eller også på www.aavevent.dk!

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen