90 procent og guld til Jessica

11-06-2023 14:26

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har tyske Jessica von Bredow-Werndl sikret sig endnu en guldmedalje i det tyske mesterskab, da hun leverede en kür, der blev belønnet med mere end 90 procent

Copyright Ridehesten.com
Jessica von Bredow-Werndl og TSF Dalera BB i Balve. Foto: jenriefoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går sikrede Jessica von Bredow-Werndl sig en guldmedalje ved det tyske mesterskab i Grand Prix Special, hvor danskavlede Fendi tog sølv med sin tyske rytter Sönke Rothenberger

I dag var der kür-mesterskab på programmet, og her imponerede Jessica von Bredow-Werndl igen dommerne med den 16-årige hoppe TSF Dalera BB e. Easy Game/ Handryk. Sammen opnåede de hele 90,075 procent, og det blev dermed til en stensikker guldmedalje. Med omkring 8,5 procent ned til sølvet. 

Sølvmedaljen gik til Frederic Wandres med Bluetooth OLD e. Bordeaux/ Riccione, som opnåede 81,775 procent. Tredjepladsen og bronzemedaljen vandt Ingrid Klimke med Franziskus FRH e. Fidertanz/ Alabaster med 80,650 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultat fra mesterskabet.

Ved stævnet i tyske Balve, har der også været springkonkurrencer på programmet, og her har danske Zascha Nygaard Andreasen været til start. I dag har hun sikret sig en femteplads i sadlen på Primavera 70 e. Mylord Carthago/ Cornet Obolensky i 140 cm-finalen. Med samme hest blev hun i går nr. 8 i 140 cm-klassen. 

Resultater fra stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen