Fortsat to danske 6-års finalister

10-09-2022 11:49

I gårsdagens indledende klasse for 6-års gik to danske ekvipager direkte til finalen, og desværre lykkedes det ikke de andre to at opnå finaleadgang via trøstefinalen i dag

Copyright Ridehesten.com
Allan Grøn og Bøgegårdens Santiago Bernabeu. Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra det danske hold opnåede to 6-års heste direkte adgang til finalen fra den indledende klasse i går, nemlig Skovdals Dexter e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Romanov (opdr. Bjarne Skovdal) redet af Susanne Barnow og Hesselhoej Down Town e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Zack (opdr. Hans Jørgen Hoeck) redet af svenske Jeanna Högberg.

Trods en lille fejlridning opnåede Susanne Barnow og Skovdals Dexter en ottendeplads i den indledende klasse med bl.a. 8,7 for både skridt og ridelighed. Jeanna Högberg og Hesselhoej Down Town, der sidste år vandt guld, satte sig igen i front af feltet med bl.a. 9,6 for skridt og kapacitet.

Derfor har de to øvrige ekvipager på det danske 6-års hold været i ilden igen i dag i trøstefinalen. Desværre blev det hverken for Allan Grøn og Bøgegårdens Santiago Bernabeu e. Bøgegårdens Santiago/ Bøgegårdens Laurino (opdr. Stina & Jørgen Schmidt) eller Sissel Bille Jakobsen og Dúné Nec e. Hesselhøj Donkey Boy/ De Noir (opdr. Nana Eckhardt) til en billet til finalen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dommerne ønskes at se mere elasticitet i traven, og at Dune Nec strakte sig mere frem i øgninger. Der var stor rose for hans store, taktfaste og jordvinde skridt, hvor virkelig går igennem kroppen. I dag kom Allan Grøn på banen med en meget bedre oplagt Bøgegårdens Santiago Bernabeu, der så imponerende ud i travprogrammet, men det var også tydeligt, at hesten kan være svære at placere - svært at få næsten frem, uden den presser hovedet op. Det kostede meget dyrt i dag og gik hårdtud over alle delkarakterer.

Copyright Ridehesten.com
Sissel Bille Jakobsen og Dune Nec. Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Resultat af 6-års trøstefinale.

Stævnets start- og resultatlister.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen