90-års fødselsdag i Aachen

04-03-2016 16:30

- Soers er mit andet hjem, sådan siger den nu 90-årige Hans Günter Winkler, der kan se frem til at fejre sin 90-års fødselsdag i juli og i denne forbindelse blive hyldet ved CHIO Aachen 2016 

Copyright Ridehesten.com
Hans Günther Winkler i midten, til venstre Frank Kemperman og til højre Carl Meulenbergh. Foto: CHIO Aachen/Holger Schupp.

Hans Günther Winkler er fem gange olympisk guldmedaljevinder, to gange verdensmester og tre gange vinder af Rolex Grand Prix. Dette er grund nok til at fejre ham ved dette års CHIO i Aachen der løber fra den 8. - 17. juli. 

Særligt står Hans Günther Winklers olympiske sejr i Stockholm tilbage i 1956 særligt frem i den tyske ridesports historie. På grund af en skade klarede han kun med nød og næppe at holde sig fast i sadlen, ved at genkalde sig sin sidste styre og målrettethed. Det blev belønnet med holdguld til Tyskland samt individuelt guld til Hans Günther Winkler. 

Aachen har altid spillet en særlig rolle for Hans Günther Winkler, det var ikke blot her han fik sin verdensmesterskabstitel, det var også her han gik på pension efter en karriere som professionel springrytter for 30 år siden. Denne legende skal derfor fejres fredag den 15. juli i Aachen med et ekstraordinært show, hvor Hans Günther Winklers karriere vil blive genkaldt og æret. 

Man kan allerede nu købe billetter, hvis man ønsker at deltage - her

Der kan også købes billetter via: +49-(0)241-917-1111

/Pressemeddelelse. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen