5 skarpe til Ditte Mikkelsen

09-10-2014 09:50

Til JBK Horse Shows i Odense skal dressurrytter Ditte Mikkelsen fra Helgstrand Dressage ride finalen ved Dansk Ride Forbunds championat for unge dressurheste – vi har stillet hende fem skarpe om den forestående finale

1. Hvilke heste skal du ride championatsfinale på?
- Jeg er så heldig at have to 4-års med til finalen i år. Patrik efter De Niro/Rosario og Zermillo e. Zuidenwind/Grundsee.

2. Hvordan er det gået til kvalifikationen og mellemrunden?
- Jeg har jo ikke været ved Helgstrand Dressage så længe og red derfor den sidste kvalifikation på Sjælland. Havde et rigtig fint stævne derovre, og de blev placeret som nr. 2 og 3. Mellemrunden var jo et kanon stævne for Helgstrand Dressage generelt. Jeg havde super ture på begge heste, hvor Patrik blev nr. 2 med 9,1 og Zermillo nr. 11 med 8,6.

3. Hvordan forbereder du dig til finalen?
- Efter mellemrunden har begge heste haft en uges fri, hvor de bare har gået på fold. I denne uge er jeg så stille og rolig startet op igen, og de virker super friske og motiverede til at arbejde.

4. Hvad er dine forventninger til finalen?
- Jeg mener selv, at jeg har to heste med af hel topkvalitet. Så jeg håber selvfølgelig på en rigtig fin placering i finalen.

5. Hvilke planer har du for hestene efter finalen, også på lang sigt?
- Efter JBK vil begge heste få lidt fri og lidt let arbejde inden vi arbejder videre. Planen er, at de her hen over vinteren stille og rolig skal have opbygget noget mere styrke, så de er klar til championater og forhåbentlig UVM næste år.

Læs mere om JBK Horse Shows HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner