38 føl udbydes på Elitefølauktionen

23-08-2024 13:12
Avl

Dansk Varmblods Auktionsudvalg har samlet en flot kollektion af håndplukkede føl af fremragende spring- og dressurafstamning, og de kommer alle under hammeren på Elitefølauktionen

Copyright Ridehesten.com
Alle føllene til Elitefølauktion kan ses på www.varmblodauktion.dk
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når Dansk Varmblod inviterer til KRAFFT Eliteskue på Vilhelmsborg den 30. august til 1. september bliver det til et tæt pakket program. Mens avlen er i centrum inde i opvisningshallen, er der landsstævne i dressur på gårdspladsen.

Foruden de avlsfaglige indslag med bedømmelse og præmiering af hopper, 2-års og føl fordelt over tre dage, så inviterer forbundet også til den årlige Elitefølauktion præsenteret af Dansk Hesteforsikring. Denne finder sted lørdag den 31. august fra kl. 19.00. Forinden er der avlermiddag med italiensk tema.

Alle er naturligvis velkomne til at overvære Elitefølauktionen fra tilskuerpladserne inde i opvisningshallen, og der er gratis entre alle dage under det store arrangement.

Auktionsudvalget er meget tilfredse med dette års kollektion af særligt udvalgte føl. Avlerne har fremstillet velbyggede føl af særdeles interessante og moderne afstamninger, og det har givet udvalget mulighed for at sammensætte en spændende kollektion, som består af i alt 38 føl. Føllene er fordelt med 15 føl af springafstamning og 23 dressurføl. Blandt de udtagne føl er flere, som fik prædikatet ”Bedste Føl” i de regioner, hvor de blev fremstillet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Du kan se hele den flotte kollektion på www.varmblodauktion.dk – her er der fotos og videoer af føllene, samt en beskrivelse, afstamning og bemærkninger fra dyrlægens kliniske undersøgelse af føllet.

Torsdag den 29. august kl. 17.00 går auktionen online, og dermed er der herfra åbent for bud.

Over de kommende dage frem til auktionsstarten vil de udbudte føl blive præsenteret på Dansk Varmblods hjemmeside og her på Ridehesten.com.

/ Dansk Varmblod

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner