36,5 mio. dollars for at sikre mesterskaber

12-02-2016 13:03

I januar skrev Ridehesten at den amerikanske sanger Bruce Springsteen havde afholdt en støttekoncert - 'Rockin' Rio' - for at sikre at de amerikanske ryttere kunne komme med til OL i Rio, det var effektivt 

Copyright Ridehesten.com

For at sikre de amerikanske landshold var det meningen, at man via kampagnen: 'Campaign for Continuing Our Competitive Excellence' ville samle 35 mio. dollars ind for fortsat, at kunne sikre internationale mesterskabsmedaljer til de amerikanske landshold. Med den seneste tilføjelse fra Bruce Springsteens koncert 'Rockin' Rio' fik kampagnen yderligere 1,5 mio. dollars, hvilket blev til det endelige beløb på 36,5 mio. dollars. 

De mange penge skal som sagt bruges til at sikre de amerikanske landshold indenfor hestesports muligheder og chancer for at vinde internationale mesterskaber. Derudover skal pengene bruges til det kommende OL i Rio, samt til renoveringen af Hamilton Farm, hvor amerikanske landholdsryttere i fremtiden skal kunne samles og trænes til at blive endnu bedre med henblik på international stævnedeltagelse. 

Kampangnen 'Campaign for Continuing Our Competitive Excellence' har styrket de amerikanske landshold siden VM i 2010.

Kilde: Horsetalk

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen