3 til Eliteskuet fra Frederiksværk

06-07-2023 14:41

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

I dag har der været afslutning på Dansk Varmblods stationsafprøvning ved Karin Nissen hos Frederiksværk Ridecenter, og alle otte hopper der var til afprøvning blev kåret i RDH, mens tre af dem fik en billet til KRAFFT Eliteskuet 2023

Copyright Ridehesten.com
Iben Leere Kamp og Dahlia V. Foto: Privat

Otte fine hopper var tilmeldt sommerens dressurbetonede stationsafprøvning hos Frederiksværk Ridecenter. En afprøvning der var ledet af berider Karin Nissen, og som i dag sluttede med bedømmelse hos Dansk Varmblods dommere Vicky Nortvig og Per Springborg.

Alle hopperne der var med blev kåret i Dansk Varmblods hovedstambog, og fik tildelt et R for deres rideprøveresultat, og dermed kunne alle otte tage derfra med titlen som RDH-hoppe. Tre af de hopper der var med til stationsafprøvningen udmærkede sig lidt ekstra, og de fik derfor en billet til KRAFFT Eliteskuet 2023, som afholdes fra den 2.-3. september på Vilhelmsborg. 

Det drejer sig om følgende tre hopper:

Kat. 952
Gørklintgårds Malibu e. Franklin/ Sunny-Boy
Opdr. Gørklintgård v/Jørgen Ravn

Kat. 955
Raabehøjgaards Quaterbell e. Quaterhit/ Skovens Rafael
Opdr. Pia Berman og Louise Rich

Kat. 966
Dahlia V. e. D'Avie/ Blue Hors Don Schufro
Opdr. Iben Leere Kamp

Dahlia V. fik af dagens dommere 8-taller i både skridt, trav og galop, mens Raabehøjgaards Quaterbell opnåede 8,5 i skridt og 8 i trav og galop. Gørklintgårds Malibu fik 8,5 i trav, 8 i galop og 7,5 i skridt. Dahlia V. og Raabehøjgaards Quaterbell opnåede begge et samlet afprøvningsresultat på 825. Førstnævnte fik to gange 8,5 i ridelighed, mens sidstnævnte til to gange 8,5 i kapacitet. Gørklintgårds Malibu sluttede med 805 i samlet afprøvningsresultat, og fik blandt andet to gange 8,5 for kapacitet. 

De fem hopper, foruden de tre førnævnte, der opnåede en kåring i RDH, var Pauline e. Blue Hors Fifty Cent/ Sandro Hit (opdr. Bente Demuth og Arne Nielsen), Lisbjerggaards Gladys Knight e. Glamourdale/ Bretton Woods (opdr. Carsten Bering og Henirk Hounsgård), Askemosens Fabienne C e. Imposantos/ Fürstenball (opdr. Anette West Thomsen), Kolds Pari Jetset e. Janeiro Platinum/ Akinos (opdr. Sanne og Jakob Kold) og Dream of Magic e. Valverde/ Connery (opdr. Helle Henriksen). 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen