20-årige Emilie glæder sig til sit første OL

08-07-2021 10:15

Det er blot få måneder siden at 20-årige Emilie Olling Larsen blev ansat som groom for Cathrine Dufour, men hun glæder sig ubeskrivelig meget til at lov til at rejse med Dufour og Bohemian til OL i Tokyo

Copyright Ridehesten.com
Emilie Olling Larsen og Bohemian. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I 2019 blev Emilie Olling Larsen student og herefter var hun ligesom så mange andre, meget i tvivl om hvad fremtiden skulle byde på. Hun blev derfor ansat på Grønagergård som ejes af Cathrine Dufours forældre, hvor hun arbejdede i weekenderne. Efter et par måneder blev hun tilbudt at være groom for Janni Dietz der som en af del Cathrine team, hjælper med at ride nogle af hestene.

Pr. 1 maj 2021 ændrede hverdagen sig dog en smule for Emilie, da hun blev tilbudt at hun kunne blive groom for Cathrine Dufour og derved rejse med rundt til stævner i hele verden. Det sagde hun ja tak til og nu går turen til OL i Tokyo for den blot 20-årige pige. 

– Det er jo helt ubeskriveligt og urealistisk at få lov til at komme med til et OL. Jeg glæder mig så meget til at se hvordan hele settuppet er, være en del af den danske lejr og mærket det sammenhold der er ved et mesterskab, fortæller Emilie.

Hør herunder Emilie sætte lidt flere ord på hvordan det er at være groom og hvad hun elsker ved det. Videoen blev optaget ved OL-rytternes Bootcamp for tre uger siden. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner