2 x 25 års jubilæum i Hornum Ulstrup

04-10-2015 13:01

Hornum Ulstrup Rideklub kan d. 10/10 fejre to gange 25 års jubilæum: Det ene for deres ridehal og det andet for deres ridelærer, Søren Binder

Copyright Ridehesten.com
Ridelærer i Hornum Ulstrup Rideklub gennem 25 år, Søren Binder

Hornum Ulstrup Rideklub er egentlig 28 år på papiret, men da de startede op var ridningen henlagt til en indhegnet mark. Først 3 år senere, for nu 25 år siden, blev klubbens ridehal med tilhørende spiltovstald og klubhus opført. Samtidig med ridehallens tilblivelse blev Søren Binder tilknyttet som underviser i klubben, et job som han stadig betjener i dag. Faktisk har Søren stadig nogle af de samme elever som startede med at ride hos ham for 25 år siden, derudover har han ligeledes en del 2. generations-ryttere - børn af tidligere ryttere.
At Hornum Ulstrup Rideklub er et dejligt sted at være, beviser naturligvis Søren Binder, men derudover har Jens Orla Nielsen været med siden klubbens start for 28 år siden – de 24 af årene har han i øvrigt siddet som formand.

Hornum Ulstrup Rideklub råder i dag over 2 ridehaller, da klubben i 2002 byggede en 20x60 hal. I 2011 blev der også bygget ny stald med plads til 18 heste. 3 større privatstalde i område benytter sig af rideklubbens haller og banefaciliteter.
Denne weekend er klubben vært ved et distriktsstævne i dressur for både pony og hest og næste weekend, d. 10/10 kl 10.00 indbydes der til jubilæum. Søren Binder vil åbnet fejringen med en rideopvisning ligesom flere af klubbens dygtige rytter vil vise deres kunne.   

Hornum Ulstrup Rideklub

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen