Zibrandtsen med flot GP-ridt i Polen

16-02-2024 16:29

Anna Zibrandtsen debuterer denne weekend Lumière på internationalt niveau til start ved det internationale stævne i Polen. I dag red parret et flot Grand Prix-program, der placerede dem i toppen af feltet

Copyright Ridehesten.com
Anna Zibrandtsen og Lumière. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anna Zibrandtsen er i denne weekend taget til Kalen-TowarzystwoPolen for at starte det 3-stjernede stævne. Med sig har hun hesten Lumière e. Floricello/ Gigolo, der hidtil har startet på Grand Prix-niveau på nationalt plan.

Senest blev parret nr. 2 til landsstævnet i Esbjerg og Omegns Rideklub, hvor de opnåede 72,100% i Grand Prix-programmet. 

I dag red parret på banen til deres første internationale start sammen, og det blev til et vellykket ridt. Med en samlet score på 69,956% sikrede Anna sig andenpladsen i klassen, kun slået med decimaler af litauiske Sandra Sysojeva på Maxima Bella e. Millennium/ Competent, der red til 70,044%. 

Om ridtet fortæller Anna selv: 

– Vi er glade for ridtet i dag. Vi havde meget fokus på at forbedre tendensen i piaffe, hvilket i følelsen også havde en super trend. Vi mangler bare at få det strikket helt rigtigt sammen inde på banen, når det virkelig gælder!

Noget af det, der lykkedes særligt godt i dag, var galoppirouetterne, serierne og fri galop, fortæller Anna. Og netop galoppirouetterne har også været et udviklingsområde for den stadig forholdvis "grønne" Grand Prix-hest.

Nyheden fortsætter efter annoncen

For ud over at være Lumières internationale debut, er det også blot den 10-årige vallaks fjerde ridt i Grand Prix. Anna fortæller, at hun tror på en stor fremtid med ham: 

– Det var bare hans fjerde Grand Prix og første lange rejse, så med tiden tror vi virkelig, at vi har endnu en superstjerne. 

I slutningen af januar udkom TV2 Kosmopol med en række udsendelser om blandt andet Anna Zibrandtsen, der her fortalte, at hun havde en drøm om at komme til De Olympiske Lege i Paris her til sommer.

Foruden Lumière har hun ligeledes også tophestene Quel Filou e. Quaterback/ Stedinger og Uno Don Olympic e. Blue Hors Olymbrio/ Del Piero (opdr. Stutteri Uno) i stalden, ligesom hun også aktuelt befinder sig på seniorbruttoholdets A-gruppe. 

Klassens resultat. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen