Ungheste placeret i Vilamoura

20-10-2023 11:54

Mille Albinus Hjermitslev

I Vilamoura, Portugal har de mange danske ryttere, der er til start, allerede redet mange gode runder med placeringer. Det er især de unge heste, der har været i gang siden tirsdag, som har klaret sig godt

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde og Cute Ask ved championatsfinalerne i springning 2023 på Stutteri Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er en stor gruppe af danske springryttere til start ved det internationale springstævne i Vilamoura, Portugal. Her er der både 1- og 2-stjernede klasser samt unghesteklasser. 

Unghesteklasserne startede allerede tirsdag, hvor flere danske ryttere stillede til start. 

Torsdag i klassen for 5-års heste, der gik i 110 cm, blev det til en dansk andenplads. Den blev leveret af Søren Møller Rohde og Cute Ask e. Cicero Z Van Paemel/ Chacco Blue (opdr. Stutteri Ask). Samme ekvipage blev ligeledes nummer fire i onsdagens 5-års klasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag blev det ligeledes til tre danske placeringer i klassen for 6-års heste, der gik i 120 cm. Nummer fem blev Rikke Andersen og Most Wanted e. Cornet Obolensky/ Calvaro F.C. Benedikte Rie Truelsen og Dam's Charrano Blue e. Chacoon Blue/ Carano (opdr. Erik Dam Mortensen) blev nummer seks. Anne Kristine Rie Truelsen og Coletta e. Cornet de Lux/ Cassin 2 (Jacob Petersen) blev nummer ni.  

Torsdagens klasse for 7-års heste gik i 120 cm, og her blev det også til en placering til en dansk rytter; Rikke Andersen og Twillight e. Favorit Ask/ Lambrusco Ask (opdr. Boeje Aagaard Pedersen) blev nummer fire. 

I de 2-stjernede klasser har flere af de danske ryttere også været til start torsdag. I torsdagens højeste klasse på 145 cm fik blev det til tre placeringer til de danske ryttere. Bedst placeret blev Emil Hallundbæk og Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam de Revel, der blev nummer 10. Benedikte Rie Truelsen blev nummer 16 og Rikke Andersen nummer 18. 

Start- og resultatlister. 

Copyright Ridehesten.com
Rikke Andersen og Twilight ved WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy 2023. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner