Zascha fik Dannebrog til tops i Frankrig

05-12-2021 20:49

Igen i dag har danske springryttere opnået gode resultater i udlandet, og for Zascha Nygaard Andreasens vedkommende gælder det en placering i en 155 efter gårsdagens sejr i en 150 cm klasse ved CSI-stævnet i franske Valence

Copyright Ridehesten.com
Zascha Nygaard Andreasen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dygtige danske springryttere har i weekenden været godt fordelt i Spanien, Frankrig, Belgien og USA. Blandt søndagens gode resultater er blandt andet en sejr til Lars Bak Andersen med 11-årige Lion Cor e. Larimar/ Coronado i en 130 cm klasse i spanske Oliva, hvor også Søren Pedersen og 7-årige Tailormade Mequilot PS e. Messenger/ Quilot var fejlfrie og opnåede placering.

Stævnets start- og resultatlister.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Længere nordpå repræsenterede den danske EM-rytter Zascha Nygaard Andreasen Danmark ved stævnet i Valence, Frankrig. I CSI4* Grand Prix 155 cm var hun og den 10-årige hoppe Carasina HD e. Carrico/ San Patrignano Cassini fejlfrie i hovedspringning. Med et nedslag i omspringningen sluttede ekvipagen på en niendeplads (3.000 €) og lagde store ryttere som Kevin Staut, Penelope Leprevost, Roger Yves Bost, Philippe Rozier og Jur Vrieling m.fl. bag sig.

Zascha fik også dannebrog til tops i Frankrig. Det gjorde hun i går i CSI4* 150 cm med den 9-årige hoppe Glosokka e. Farfelu de Muze/ Kashmir Van Schuttershof. Ekvipagen var ikke blot fejlfri men også lynhurtig – og endnu engang lod danskeren alle vide, hvem Zascha Nygaard Andreasen er.

Stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner